KONTAKTA OSS

OSCAR BUSS

VD, byggnadsingenjör

ÅLAND

Våran VD och delägare Oscar är stationerad på Åland vid vårat huvudkontor. Oscar är från början född och uppväxt i Solf, Korsholms kommun och har även bott i Vasa under flera år bl.a under studietiden när han studerade till byggnadsingenjör. Oscar har tillsammans med sin sambo bosatt sig på Åland och trivs utmärkt. Denna man har ägnat hela sitt yrkesverksamma liv inom byggnadsbranschen och innan ingenjörsutbildningen främst som golvläggare under flera år. Numera står Oscar till tjänst med sin yrkeskompetens inom Werpros alla serviceområden.

På fritiden kan du stöta på Oscar i Badmintonhallen eller möjligtvis på en segelbåt. Den här sociala killen är alltid redo för att tillbringa tid med vänner och bekanta.

kontaktuppgifter

Åland

[email protected]
Tfn. 0457 345 5078

MICHAEL NYBY

ventilation/OVK/Byggmästare

ÅBO

ÖSTERBOTTEN

Mikki är Werpros andra delägare, han har lång erfarenhet gällande ventilationsbranschen och -undersökningar. Mikki har i Sverige och på Åland giltigt OVK-certifikat (Obligatorisk ventilationskontroll). Mikki ansvarar för Werpros verksamhet i Österbotten men besöker regelbundet Åland för att utföra ventilationsundersökningar.

Mikki är en äkta storkonsument av fotboll, men passionen hänför sig numera till bänkidrott. Man kanske alltså inte ser herremannen springandes på fotbollsplanen lika ofta nuförtiden.

kontaktuppgifter

Åbo

Vasa

[email protected]
Tfn. 045 169 3499

Kontakta oss

Vi svarar så snart som möjligt!