TIETOSUOJATIEDOTE

EvästeetViimeksi päivitetty 25.11.2019

Werpro Oy Ab:n verkkosivustoillä käytetään evästeitä tämän selosteen mukaisesti. Selosteesta saat käsityksen siitä, miksi evästeitä käytetään, miten niitä käytetään ja miten voit itse hallita niiden käyttöä.

1. Yleistä tietoa evästeiden käytöstä

Käytämme evästeitä ymmärtääksemme paremmin kävijöidemme käyttäytymistä sivustoilla ja tarjotaksemme yksilöllisen käyttökokemuksen. Evästeiden avulla haluamme esimerkiksi nopeuttaa ja sujuvoittaa sivuston toimintaa, sekä kehittää sitä entistä käyttäjäystävällisempään suuntaan. Emme käytä evästeitä käyttäjien henkilökohtaisten tietojen keräämiseen tai näiden välittämiseen kolmannelle osapuolelle.

2. Mitä evästeitä käytämme ja miten?

HOTJAR

Käytämme Hotjaria tallentamaan tietoa käyttäjistä, ymmärtääksemme paremmin käyttäjien tarpeita ja sitä, miten käyttäjät käyttäytyvät Werpro:n sivustoilla. Keräämme tietoja varmistaaksemme, että sivusto vastaa käyttäjien tarpeita (esimerkiksi käyttäjä löytää nopeasti haluamansa tiedon) ja ymmärtääksemme, mitä osa-alueita voimme parantaa.

Hotjar tallentaa tietoa siitä, millä sivuilla käyt ja mitä päätelaitetta käytät, käynnin pituus, mitä kautta päädyit sivustolle ja mitä linkkejä käytät.

Halutessasi voit tutustua paremmin Hotjarin englanninkieliseen yksityisyyskäytäntöön täältä.

3. Evästeiden hallitseminen

Voit hyväksyä, poistaa tai kieltää kokonaan evästeiden käytön selaimessasi. Huomaathan, että evästeiden käytön kieltäminen voi rajoittaa sivuston toimivuutta ja käyttökokemustasi. Asetukset ovat erilaiset eri selaimissa, joten niiden muuttamiseen voi perehtyä esimerkiksi käyttämäsi selaimen ohjeosiossa.

Lisätietoa evästeistä ja niiden hallinnasta saat osoitteista aboutcookies.org tai Viestintäviraston sivuilta.

RekisteriselosteViimeksi päivitetty 25.11.2019

Werpro Oy Ab:n palveluihin liittyvä rekisteriseloste, joka kuvaa kerättävien henkilötietojen käsittelyn tarkoitusta, luovutuskäytäntöjä ja muuta tärkeää.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Werpro Oy Ab

Y-tunnus: 2845210-5

Uppgårdsvägen 10, 22100 Maarianhamina

[email protected]

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Oscar Buss, toimitusjohtaja

[email protected] / 0457 345 5078

3. Rekisterin nimi

Werpro Oy Ab:n asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan käyttöön ottamien Werpro Oy Ab:n palveluiden toimittamiseksi sekä näiden palvelujen käyttämiseen liittyvien tiedotteiden toimittamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat teidot käyttäjistä:

– Nimi

– Sähköpostiosoite

– Puhelinnumero

– Organisaation nimi

– Osoitetiedot

– Y-tunnustiedot

Tilatut palvelut/tuotteet

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja lisätään rekisteriin käyttäjien itsensä toimesta Werpro Oy Ab:n palveluiden käytön aloittamisen yhteydessä, yhteydenottopyynnön yhteydessä, tai Werpro Oy Ab:n osalta palveluiden laskutusvaiheessa.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta eteenpäin, paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Säilytetään ensisijaisesti Suomessa.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Werpro Oy Ab:n tietoverkko ja laitteisto, jossa rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla sekä muilla turvallisuustason takaavilla teknisillä toimenpiteillä.