Paras ystäväsi sisäilmastoasioissa

Tarjoamme puolueetonta ja taatusti asiantuntevaa palvelua pitkällä käytännön kokemuksella.

Ammattitaitoa toimitilojesi sisäilmaston hoitamisessa

Meiltä saat alamme huippuosaamista ilmastointiin, kuntotutkimuksiin, laadunvalvontaan ja sisäilmastoon liittyvissä asioissa aina suunnittelusta seurantaan. Autamme mm. uudisrakennus- ja saneerausurakoissa sekä selvitämme asuntokaupoissa syntyneet riitatapaukset. Tarjoamme puolueetonta ja taatusti asiantuntevaa palvelua pitkällä käytännön kokemuksella.

Arvot näkyvät jokapäiväisessä arkipäivässä

LUOTTAMUS

Tämä on yrityksemme arvoista nro 1. Luottamus niin asiakassuhteissa kuin tiimimme sisälläkin on elintärkeää toimivan yhteistyön kannalta. Tämä on kaiken toimintamme perusta, joka näkyy myös jokapäiväisessä työssämme.

AMMATTITAITO

Meille on tärkeää tarjota ajantasaista alamme huippuosaamista, minkä vuoksi pidämme osaamistamme jatkuvasti yllä. Meillä on Ruotsissa ja Ahvenanmaalla vaadittava OVK-sertifikaatti, joka on IV-tutkimuksissa kaiken A ja O.

TYÖHYVINVOINTI

Tahdomme tarjota asiakkaillemme asiantuntevaa, energistä ja skarppia palvelua. Tämän vuoksi panostamme siihen, että työntekijämme voivat hyvin ja meille on kiva tulla töihin. Viihtyvyys töissä välittyy mukavasti arjessa myös asiakkaille.

KUINKA WERPRO SYNTYI?

Werpron tarina alkoi heinäkuussa vuonna 2015, kun Michael Nyby perusti kahden kollegansa kanssa yrityksen. Michael oli päävastuussa Investigo Oy:ksi nimetyn yrityksen ilmastointipuolesta. Yrityksen toiminta kasvoi nopeasti, ja heinäkuussa 2017 perustettiin tytäryhtiö Investigo Åland Oy.

Kesällä 2019 tehtiin päätös, jonka myötä Michael luopui omistusosuudestaan Investigo Oy:ssa, mutta sai vastineeksi täysomistuksen Investigo Åland -tytäryhtiöstä. Michael otti Investigolta mukaan rautaisen ilmastointiosaamisensa ja siirtyi hoitamaan täysipainoisesti tytäryhtiön toimintaa. Siitä syntyi kuitenkin pulma: kuinka kaksi hyvin samannimistä yritystä voisi toimia rinnakkain ilman sekaannusta?

Michael päätti myydä puolet Investigo Åland Oy:n omistuksesta pitkäaikaiselle työntekijälle, Oscar Bussille, joka samassa yhteydessä nimettiin yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi. Samalla tehtiin päätös yrityksen nimen muuttamisesta. Nimeksi valikoitui Werpro, joka tulee sanoista “we are pro”. Nimi kuvastaa mainiosti yrityksemme arvoja, toimintatapaa ja visiota. Tarjoamme jatkossakin luotettavaa ja ammattitaitoista alamme huippuosaamista!