OTA YHTEYTTÄ

MICHAEL NYBY

ilmastointi/OVK/RKM

TURKU

POHJANMAA

Mikki on Werpron toinen omistaja, jolla on vankka kokemus ilmastointialasta ja -tutkimuksista. Mikillä on Ahvenanmaalla ja Ruotsissa vaadittava OVK-sertifikaatti (Obligatorisk Ventilations Kontroll). Mikki vastaa Werpron Pohjanmaan edustuksesta, mutta käy säännöllisesti Ahvenanmaalla tekemässä ilmastointitutkimuksia.

Mikki on varsinainen jalkapallon suurkuluttaja, mutta intohimo painottuu nykyään pääasiassa penkkiurheiluun, eikä miestä nähdä enää niin usein itse nurmikolla.

YHTEYSTIEDOT

Turku

Vaasa

[email protected]
puh. 045 169 3499

OSCAR BUSS

Toimitusjohtaja, Rak.ins.

AHVENANMAA

Toimitusjohtajamme ja Werpron omistaja Oscar toimii Ahvenanmaan pääkonttorin vastuuhenkilönä. Oscar on alkujaan Sulvalta kotoisin oleva rakennusinsinööri, joka on kotiutunut mainiosti Ahvenanmaan maisemiin. Tämä mies on muovimattojen asennuksen ja niiden toimivuuden erikoismies, mutta häneltä sujuvat rautaisella ammattitaidolla kaikki Werpron tarjoamat palvelut.

Vapaa-ajalla törmäät Oscariin todennäköisimmin sulkapallokentällä tai purjeveneen kannella. Tämä sosiaalinen mies on aina valmiina viettämään aikaa ystävien ja läheisten kanssa.

YHTEYSTIEDOT

Ahvenanmaa

[email protected]
puh. 0457 345 5078

Jätä yhteydenottopyyntö

Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

    Jätä yhteydenottopyyntö

    Palaamme asiaan mahdollisimman pian!